VERDRIET – BOOS – VOL HOOFD

Lotte (35  jr) zat niet lekker in haar vel. Ze werd overmant door verdriet, machteloosheid en daardoor boosheid. Ze had een vol hoofd.
(1 consult)

Behandeling: We hebben eerst de klachten doorgesproken en onderzocht waar ze vandaan komen. Ook kon je door de drukpuntmassage bij plekken komen die je eigenlijk weggestopt had. Daarna hebben we nog een methode toegepast waardoor je opeens ‘brak’ alsof er een dop van de  kurkfles ging. Je vertelde daarna dat je je opgelucht voelde.

Reactie later van Lotte:
Mensen vinden me meer ontspannen, ik straal meer en ben vrolijker. Zo ervaar ik dat zelf net zo. Ik kan beter met de situatie omgaan waar ik in zit.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.